Gratis download van Dear world, fuck off, ik ga golfen

In januari verschijnt mijn nieuwe bundel: Lief slecht ding. Dan is het ruim zes jaar geleden dat mijn chapbook & sociologische trip & noodkreet Dear world, fuck off, ik ga golfen verscheen. Sinds vorige maand is het niet meer te koop. En met ingang van het nieuwe jaar houdt Uitgeverij Stanza, die het in 2012 uitgaf, helaas helemaal op te bestaan. Ik wil de bundel graag beschikbaar houden, dus vanaf vandaag kun je hem gratis downloaden met deze link:

Dear_world_fuck_off_ik_ga_golfen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s